• -40%

Metināšanas iekārta HENROB 2000

600,00 €
360,00 € Ietaupi 40%
AR PVN

Henrob 2000 ir unikāls visuniversālākais pārnēsājamais skābekļa-acetilēna metināšanas un griešanas instruments - Jūsu šodienas vajadzībām!

Komplektā ietilpst:
5 maināmi uzgaļi,
2 griešanas palīgierīces,
1 vadriteņu komplekts,
1 karstuma aizsargs,
1 gaisa-acetilēna uzgalis,
1 uzgaļu urbumu tīrīšanas komplekts,
1 rokasgrāmata.

Henrob 2000 ir unikāls visuniversālākais pārnēsājamais skābekļa-acetilēna metināšanas un griešanas instruments - Jūsu šodienas vajadzībām!

Henrob 2000 pistoles tipa degļa unikālais dizains un konstrukcija nodrošina praktiski visu metālu (t.sk. alumīnija un nerūsējošā tērauda) augstas izturības metinājumus un griešanu, ar nelielu operatora pieredzi un apmācību.

Henrob 2000 uzlabo arī parastu materiālu metināšanas īpašības. Piemēram, iespējams griezt un metināt ļoti plānu metāla skārdu ar ļoti mazu deformāciju vai pat bez tās, griezt un metināt galvaniski pārklātu skārdu ar ļoti nelielu galvāniskā pārklājuma nodedzināšanu, kā arī metināt lējumus bez priekšsildīšanas. Maiga koncentrēta liesma uzlabo metināšanas procesa kontroli.

Maza liesmas degšanas ātruma un koncentrētas liesmas kombinācija ļauj sasniegt paaugstinātu metināšanas procesa kontroli un pielietošanas daudzpusību. Tā kā Henrob 2000 darbojas ar liesmas degšanas ātrumu, kas ir 4 reizes mazāks par parasta autogena degļa liesmas ātrumu, tas pasargā izkusušo metālu šuves vietā no "caurpūtes", tādējādi iespējams metināt tādus grūti metināmus materiālus kā alumīnijs.

Zems gāzes plūšanas ātrums deglī rada intensīvu, šauru liesmu, kas koncentrē siltuma enerģiju daudz mazākā metāla virsmas laukumā ātrākai metināšanai, mazākām šuvēm un ar daudz mazākām karstuma deformācijas sekām. Metinot 2 mm biezu dzelzs loksni salīdzinājuma testos ar parasto autogena degli, sakarsētās zonas platums

Priekšrocības:

Precīza, koncentrēta liesma ar šauru konusu, kas nodrošina ievērojamu gāzu ekonomiju salīdzinot ar tradicionāla izpildījuma autogēna degli.
Šaurāka metinājuma šuve.
Minimāla materiāla deformācija.
Vienkāršota sagatavošana un virsmas apstrāde pēc metināšanas.
Ātrāk paveikts darbs.
Zemi gāzu darba spiedieni izslēdz šķidra metāla izpūšanas iespēju.
Atviegloti metināšanas darbi.
Samazināta nepieciešamība pēc kušņiem - daudzos gadījumos kušņi vispār nav vajadzīgi.
Griežot metālu art skābekli un acetilēnu, griezuma vieta ir šaurāka, bez oksīdiem, tīrāka un gatava metināšanai.

Pielietojums:

Papildus metināšanas un griešanas operācijām, kas iespējamas ar tradicionālo autogena degli, Henrob 2000 piedāvā sekojošas iespējas:
Alumīnija u.c. vieglo metālu izstrādājumu, lokšņu, vilkto un lieto materiālu metināšanu bez grūtībām.
Dažādu metālu cietlodi (piemēram bronzu pie tērauda).
Čuguna metināšanu ar minimālu piesardzību.
Plānu lokšņveida materiālu metināšanu bez piedevu stieples.
Alumīnija radiatoru vienkāršota metināšana ar Henrob 2000.
Kondicionieru un to komponentu atvieglots remonts ar Henrob 2000.

metinot ar Henrob 2000 degli, bija par 50 % mazāks.

2001. gadā Henrob 2000 deglis izmantots Brīvības pieminekļa restaurācijā - oriģinālo 3 vara zvaigžņu šuvju (kopā 7,5 metri) aizmetināšanā ar bronzas cietlodi. Pistoles tipa, autogēna metināšanas un griešanas deglis, strādā ar zemiem gāzu spiedieniem - 0,280 bari.